QUI SOM

Un equip multidisciplinar
per a cobrir totes les
necessitas del client

A Reus
des de 1956

Estem a la seva disposició per oferir-li un despatx de professionals, multidisciplinari, de gran tradició i a la vegada modern i innovador capaç d'atreure i fidelitzar a tots els nostres col.laboradors per poder oferir el millor servei als clients (autònoms,empreses , directius i  treballadors), amb la finalitat de ser mereixedors de la confiança dels mateixos durant molt temps.

L'objectiu és el de ser liders en la prestació de serveis per a autònoms, empreses ,directius i treballadors, a més de ser un referent en els diferents sectors i en l'ambit territorial, ja sigui local, provincial, autonòmic i degut a la implantació de les noves tecnologies de comunicacions podem estendre els nostres serveis a l'ambit nacional i, fins i tot, a l'internacional.

reus
manos

15500 clients

En conseqüència els nostres clients tenen garantida la TRANQUIL.LITAT de compliment dels pactes i compromisos assumits amb nosaltres, així com la LEGALITAT de totes les nostres actuacions, tenint en totes elles l'ÈTICA professional, i amb la TRANSPARÈNCIA d'informació i l'assessorament professional que es requereix per poder oferir el servei global i integral.

Posem a la seva disposició aquest plantejament avantatjós , per a que els nostres clients actuals o futurs obtinguin la major rendibilitat i tranquil.litat en la seva activitat o negoci.

Contacta
amb nosaltres

Contacta amb nosaltres i et donarem informació sobre qualsevol dels nostres serveis, omple el següent formulari i especifica’ns les teves necessitats.

Si ho prefereixes també ens pots contactar directament
al telèfon 977 337 000

Horari
Matí 08:30 – 14:30h
Tarda 16:00 – 18:00h
Divendres tarda tancat
fontbote@fontbote.es